1st Base Kennismaking & Brainstorm

Tijdens een eerste gesprek kan de klant zijn wensen en verwachtingen aan Base Media kenbaar maken. Dit kan slechts webdesign of SEO betreffen, maar liever nemen we met u ook uw online doelstellingen door zodat Base Media uw merk beter leert kennen en u ook hierbij kan helpen. Base Media gaat samen met u brainstormen en manieren aandragen om deze online doelstellingen te realiseren.


2nd Base Terugkoppeling & Offerte

Na de brainstorm sessies is er een overeenstemming bereikt over een globale koers die Base Media samen met u gaat volbrengen. Base Media draagt ideeën aan, zet plannen op papier en werkt al eventuele conceptversies uit. Hier kan Base Media bijvoorbeeld verwijzen naar eerder webdesign of social media werk, een Online Communicatie Strategie beschrijven, of nieuwe schetsen voorleggen.


3rd Base Strategie & Branding

Nu gaan we proberen de losse ideeen, schetsjes, gedachtespinsels meer vorm te geven. Base Media bekijkt hier uw huidige bedrijfsstrategie en bepaald of de online strategie hierbij aanlsuit. Ook bepaalt Base Media hoe de bovengenoemde ideeen, schetsjes en gedachtespinsels het best verwerkt kunnen worden in een online strategie die helder en uitvoerbaar is. Ook treffen we samen alle benodigde voorbereidingen om van uw online communicatie een succes te maken.


Home base Ontwerp & Oplevering

Als de verwachtingen helder zijn begint het leuke werk. Base Media zorgt voor een website en een huisstijl die bij uw bedrijf past. Tijdens alle projecten (webdesign, Facebook, nieuwsbrief, Social media) vragen wij regelmatig naar uw mening om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.


Dug out Nazorg & Onderhoud

Wanneer uw Online Communicatie Strategie ‘staat’ en alles verloopt naar wens verzorgt Base Media het onderhoud en updates voor u. Hierbij blijven we uw doelstellingen in de gaten houden.

Waarom Base Media?

Base Media gelooft dat bedrijven ook online een eigen identiteit kunnen opbouwen. Bij Base Media geloven wij ook in een rol van Online Communicatie. Een rol die duidelijk maakt WAAROM het bedrijf er is. Sterke bedrijven hebben een stabiele basis en wijken nooit sterk van hun kernwaarden af.

Je hoort tegenwoordig vaak dat online marketing voor het overgrote deel bepaald wordt door zoekmachinemarketing (bovenaan staan bij Google). Maar bedrijven als Bol.com, Zalando.com en Thuisbezorgd.nl zijn wel degelijk bedrijven met een uniek gezicht die bij klanten een voorkeurspositie hebben verworven. Klanten komen niet meer via Google bij deze merken terecht maar navigeren hier direct zelf heen.

Door de juiste content op uw website te plaatsen en een gedegen zoekmachinemarketing strategie te voeren is uw website goed vindbaar in de grote zoekmachines. Base Media erkent het belang van een goede positie in de grote zoekmachines en besteedt hier veel aandacht aan. Maar Base Media doet meer. Base Media denkt graag met u mee over manieren om uw waarde te vergroten en uw onderscheidend vermogen beter te uiten. Samen met u kijken wij naar uw bedrijfsstrategie en zorgen wij voor een website waarin webdesign, marketing en uw communicatie strategie in balans zijn. Bij Base Media worden de verschillende online activiteiten dus niet als ‘losse trucjes’ gezien maar als elkaar versterkende elementen.

Wij begrijpen dat internet voor velen een onbekend en daardoor onwennig terrein is. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede klantrelatie gebaseerd op vertrouwen. Wij gaan met u om de tafel zitten om te praten over uw bedrijf. Het kost u pas iets als we overeenstemming hebben bereikt over de precieze plannen.

Intresse in onze werkwijze?

Neem dan contact op om samen uw project succesvol af te ronden.