Webdesign

Samen met onze klanten bepalen we het ontwerp van de website of webshop. Samen ontwikkelen we de richtlijnen voor een gebruiks- en klantvriendelijke website.

Alle producten die wij leveren worden gekenmerkt door beheersbaarheid. Bij elke website wordt een Content Management System geleverd. Daarmee kunt u uw website zelf onderhouden en voorzien van nieuwe informatie, zonder dat u daarvoor kennis van Internet technieken nodig heeft.


E-commerce

Base Media is een bureau dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van e-commerce webshop oplossingen. Naast het ontwikkelen van e-commerce webshop applicaties wordt de online marketing, professionele productfotografie en hosting verzorgd.

Wij exploiteren ook zelf een groot aantal webshops. Wij delen graag deze ervaring met u.


SEO

U wilt gaan profiteren van internet en dan met name Google? Google is namelijk goed voor 94% van alle zoekopdrachten in de Benelux.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces waarbij uw positie in de onbetaalde (organische) zoekresultaten van zoekmachines verbeterd wordt. De zoekresultaten zijn niet beïnvloedbaar door geld zoals bij search engine advertising (SEA).

PortfolioBekijk nu ons portfolio voor een beter beeld wat wij doen!

Portfolio